Vi ste ovde: Početak Vesti

Light and Sound Design Open Day

Light and Sound Design Open Day

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na Light and Sound Design Open Day u Beogradu 21.02.2024., u trajanju od 10h do 18h.

Na prostoru od 4000m² prikazaćemo opremu i sisteme 30 proizvođača koji su globalni lideri u proizvodnji sistema za profesionalnu upotrebu u TV i filmskim studijskim prostorima, pozorištima, kulturnim, sportskim i poslovnim centrima, muzejima, na koncertima, u kongresnim centrima i hotelima, klubovima i restoranima, u rental firmama i prodajnim objektima.

Iskoristite priliku da na jednom mestu vidite više od 1000 proizvoda, upoznate se direktno sa predstavnicima proizvođača, dobijete i date sugestije, uživo probate sve što Vas interesuje i steknete nova znanja od globalnih i lokalnih eksperata.

Kompletna oprema i sistemi će biti izloženi u realnim uslovima korišćenja – biće postavljeno više bina i postavki (aktivacije i bina za korporativne događaje, koncertna bina, postavke za TV i podkast studio, pozorišna scena, postavka za muzički bend itd.)

Segmenti koji će biti prikazani: audio, rasveta, video, noseće konstrukcije i scenska mehanika, specijalni efekti, prateća galanterija.

Organizovaćemo i radionice na kojima ćete imati priliku da se upoznate sa aktuelnim primerima dobre prakse, načinima da rad učinite bezbednijim i efikasnijim, kao i da dobijete sertifikate.

Ulaz je besplatan, ali Vas molimo da nam potvrdite okviran broj kolega iz Vaše organizacije koji će nam se pridružiti. Agendu ćemo dostaviti naknadno.

Brendovi čiji će proizvodi biti predstavljeni:

NEXO, DAS Audio, Yamaha, Audio Press Box, Schulze-Brakel, ROBE lighting, Robert Juliat, Astera, ADJ Lighting, Portman Lights, LDDE, Avolites, LUMEN, Unilumin, Epson, Canon, NovaStar, Milos, FENIX Stage, SRS Group, GIS AG, Louis Reyners, Broadweigh, PSRIG, J&C Joel, KVANT, Pangolin Systems, MAGIC FX, Showven, Galaxis Showtechnik, König & Meyer, S2CEB, SNAP

Drago nam je što imamo priliku da Vam predstavimo isti produkcioni nivo događaja, za koji je do sada bilo neophodno više putovanja u inostranstvo.

Molimo Vas da Vaše prisustvo potvrdite na mail: marketing@Lsd.co.rs.

Lokacija: https://maps.app.goo.gl/821PhJvrHpAutzVVA

Dobro nam došli!

Nova distribucija: Louis Reyners

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je naša firma potpisala ugovor o ekskluzivnoj distribuciji sa firmom Louis Reyners koja je evropski lider za rigging u show business industriji.

Kompanija Louis Reyners je prepoznatljiva po širokoj paleti visoko kvalitetnih proizvoda, izuzetnog dizajna, a od sada su oni dostupni i u Srbiji.

Poznato je da se godinama unazad na događajima širom Balkana mogu sresti uglavnom građevinske gurtne i španeri jarkih boja (žute, zelene, ljubičaste, narandžaste) a sada smo u prilici da Vam ponudimo premium crne gurtne, škopce, španere koji se mnogo lepše uklapaju u scenografiju.

Za više informacija možete pogledati web site  kompanije Louis Reyners https://www.lr.nl/ ili nam se direktno obratite.

Louis Reyners

Novi brend u našem portfoliju

Potpisali smo ugovor o ekskluzivnoj regionalnoj distribuciji austrijskog brenda LDDE, referentnog brenda u svetu TV i pozorišne rasvete, Made in Austria.

Organizovaćemo prezentacije proizvoda već početkom septembra 2022, stay tuned!

LDDE kristina2


LDDE 1 c Sandra Kosel