Vi ste ovde: Početak Vesti Light and Sound Design Open Day

Light and Sound Design Open Day

Light and Sound Design Open Day

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na Light and Sound Design Open Day u Beogradu 21.02.2024., u trajanju od 10h do 18h.

Na prostoru od 4000m² prikazaćemo opremu i sisteme 30 proizvođača koji su globalni lideri u proizvodnji sistema za profesionalnu upotrebu u TV i filmskim studijskim prostorima, pozorištima, kulturnim, sportskim i poslovnim centrima, muzejima, na koncertima, u kongresnim centrima i hotelima, klubovima i restoranima, u rental firmama i prodajnim objektima.

Iskoristite priliku da na jednom mestu vidite više od 1000 proizvoda, upoznate se direktno sa predstavnicima proizvođača, dobijete i date sugestije, uživo probate sve što Vas interesuje i steknete nova znanja od globalnih i lokalnih eksperata.

Kompletna oprema i sistemi će biti izloženi u realnim uslovima korišćenja – biće postavljeno više bina i postavki (aktivacije i bina za korporativne događaje, koncertna bina, postavke za TV i podkast studio, pozorišna scena, postavka za muzički bend itd.)

Segmenti koji će biti prikazani: audio, rasveta, video, noseće konstrukcije i scenska mehanika, specijalni efekti, prateća galanterija.

Organizovaćemo i radionice na kojima ćete imati priliku da se upoznate sa aktuelnim primerima dobre prakse, načinima da rad učinite bezbednijim i efikasnijim, kao i da dobijete sertifikate.

Ulaz je besplatan, ali Vas molimo da nam potvrdite okviran broj kolega iz Vaše organizacije koji će nam se pridružiti. Agendu ćemo dostaviti naknadno.

Brendovi čiji će proizvodi biti predstavljeni:

NEXO, DAS Audio, Yamaha, Audio Press Box, Schulze-Brakel, ROBE lighting, Robert Juliat, Astera, ADJ Lighting, Portman Lights, LDDE, Avolites, LUMEN, Unilumin, Epson, Canon, NovaStar, Milos, FENIX Stage, SRS Group, GIS AG, Louis Reyners, Broadweigh, PSRIG, J&C Joel, KVANT, Pangolin Systems, MAGIC FX, Showven, Galaxis Showtechnik, König & Meyer, S2CEB, SNAP

Drago nam je što imamo priliku da Vam predstavimo isti produkcioni nivo događaja, za koji je do sada bilo neophodno više putovanja u inostranstvo.

Molimo Vas da Vaše prisustvo potvrdite na mail: marketing@Lsd.co.rs.

Lokacija: https://maps.app.goo.gl/821PhJvrHpAutzVVA

Dobro nam došli!